top of page
Spa nage

Ontdek de zwemspa's Riptide®
bij Be Well Home in Ans

logo Riptide Swim & spa
logo Endless Pools

DE ZWEMSPA, DE PERFECTE COMBINATIE VAN ONTSPANNING, SPEL EN SPORT

Riptide swim spa
Riptide spa family fun

Niet echt een zwembad, de zwemspa " Riptide " of " Endless Pools " is een hybride spa met veel ruimte en de allernieuwste technologie. Het is populair bij gezinnen omdat het onbeperkte speeluren biedt. Sporters sporten er graag en werken hun spieren tegen de stroom in. Zonder de belofte van massages en ontspanning van een goede, zichzelf respecterende spa te vergeten. Riptide® biedt zijn klanten een fijne selectie zwemspa's en goed nieuws, je kunt ze vinden in jouw Be Well Home winkel in Ans.

Riptide hot tubs & spa

De voordelen van de zwemspa, een zwembad voor de deur

Met de zwemspa en de Endless pool® kunt u oefenen met zwemmen in een beperkte ruimte. Dankzij een systeem van krachtige jets ontstaat er een kunstmatige stroming waardoor je ter plekke kunt zwemmen, zonder dat je je over een stuk zwembad hoeft te verplaatsen. Je hebt de keuze uit 10 snelheidsvarianten die zich perfect aanpassen aan jouw mogelijkheden.

Het is de ideale oplossing voor zwemliefhebbers die thuis weinig ruimte hebben, maar toch regelmatig willen oefenen en eindeloos willen zwemmen.

De zwemspa biedt ook een heerlijke plek om te ontspannen met massagestralen, hydrotherapiesproeiers en warm water dat de spierspanning verlicht. Vaarwel gifstoffen, slechte bloedcirculatie en stresspieken, hallo welzijn.

zwem spa
zwem spa

Kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit

Sinds 2002 ontwerpt het merk Riptide® compacte, hoogwaardige zwemspa's of Endless Pools®. Wilt u een unieke zwem- en ontspanningservaring en tegelijkertijd investeren in een robuust product? Riptide® heeft wat je nodig hebt! Het merk is bekend in heel Europa, maar ook in Noord-Amerika en Australië. Het heeft klanten over de hele wereld, een garantie voor de ernst en de betrouwbaarheid van zijn producten.

endless pools
bottom of page