top of page
Escape speakers

Beleef de ultieme muzikale ervaring met Escape®-luidsprekers

escape logo

PUUR GELUID VOOR EEN BETOVERENDE MUZIKALE AMBIANCE DANKZIJ ESCAPE®

Escape®

In onze ultra-connected wereld is niets eenvoudiger dan naar muziek luisteren op een smartphone, tablet of laptop, en deze eventueel verbinden met een baffle, een kleine of middelgrote draadloze Bluetooth-luidspreker .


Het merk Escape® wilde het gebrek aan kracht en geluidskwaliteit van deze apparaten compenseren en audiofielen uitzonderlijke geluidsprestaties bieden met hun hoogwaardige P9-luidspreker . Uitgerust met vier luidsprekers van optimale kwaliteit en dankzij het strakke ontwerp is dit de waterdichte draadloze luidspreker waar u niet zonder kunt tijdens uw zonnige dagen en lange zomeravonden.

escape logo

Escape® Bluetooth-luidsprekers, perfecte muzikale metgezellen

Deze stijlvol ontworpen draagbare luidsprekers bieden u een uitzonderlijke geluidskwaliteit zonder compromissen. Je geniet van een meeslepende audio-ervaring met rijke bassen en kristalheldere hoge tonen, waar je ook bent. De Escape-luidsprekers beschikken ook over een krachtige ingebouwde oplaadbare batterij die u tot 16 uur onafgebroken afspelen garandeert. Nooit meer zoeken naar een stopcontact. Je kunt hem in een handomdraai meenemen naar de tuin, naar je picknick en naar je sporttraining.

De stevige constructie en de spatwaterbestendigheid maken ze tot de ideale keuze voor buitengebruik bij het zwembad . In de spa of op het strand, Escape®-luidsprekers gaan elke uitdaging aan. Twin Mode maakt het koppelen van twee luidsprekers mogelijk voor nog meer geluid.

iphone

De originele Escape® P9-app

Selecteer uw favoriete muziek met de Escape® P9-applicatie ontworpen voor Apple iOS en Android.

Kies nu voor een Escape Bluetooth-luidspreker voor een onweerstaanbare muzikale sfeer, waar u ook bent.

bottom of page