top of page
Caldera Spa


Accessoires voor spa's in Ans

Ontdek ons ruime assortiment spa-onderhoudsproducten en accessoires, speciaal ontworpen om u een uitzonderlijke spa-ervaring te bieden. Of u nu filters, filterpatronen, wegwerpfilters, hoezen, dekselliften of zelfs praktische trappen nodig heeft om de toegang tot uw spa te vergemakkelijken, bij Be Well Home in Loncin hebben wij alles wat u nodig heeft. Wij bieden u apparatuur aan van de beste merken op de markt zoals Dimension One, Caldera, Hot Spring, Coast Spa, Darlly, Leisure Time, Spa Line en HTH.

Caldera_Brochure_accessoires
Caldera man in een spa

Filters en filterpatronen

Onze filters en filterpatronen zijn ontworpen om onzuiverheden te verwijderen en uw spawater schoon en gezond te houden. Met onze ruime keuze aan modellen en maten die compatibel zijn met verschillende spa-merken, vindt u gemakkelijk degene die het beste bij uw uitrusting past.

BDL Series – Pleated Filter Cartridges
Darlly logo
couverture-spa

Spa-afdekkingen

Gebruik onze spa-afdekkingen om uw zwembad te beschermen tegen elementen van buitenaf, zoals stof en bladeren. Onze spa-hoezen zijn gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen. Bovendien maken onze spa-afdekkingslifters het veel gemakkelijker om uw afdekking zonder enige moeite te openen en te sluiten.

Opstappen

Moeilijk om uw spa te betreden of te verlaten? Geniet van het gemak van een trap op maat. Ze voegen niet alleen een esthetisch tintje toe aan uw wellnessruimte, maar vergemakkelijken ook een veilige toegang tot uw spa.

bottom of page