top of page
terrasse avec mobilier extérieur

Be Well Home: tuinmeubilair voor tuinen en terrassen in Luik

Een paradijsje in de tuin met praktische en trendy accessoires

Met de komst van zonnige dagen komt de wens om te genieten van een comfortabele en stijlvolle buitenruimte naar voren. Van uw huis en tuin een oase van rust maken is binnen handbereik dankzij het buitenmeubilair en de decoratie die wij aanbieden bij L'Art du Spa Be Well Home. Poefs, hangmatten en Fatboy®-lampen, Vondom®-verlichting ontdek designer, innovatieve accessoires ontworpen voor buiten

Fatboy poufs

Design en plezier met Fatboy®

Fatboy®

Het hippe Nederlandse merk Fatboy® is al ruim 20 jaar een referentie op het gebied van buitenmeubelen en accessoires die het leven mooier maken en

gemakkelijker.

Om u direct thuis een superieur wooncomfort te bieden, hebben wij een reeks topproducten van het merk geselecteerd. Origineel, hun fantasie doet niets af aan hun stijl en hun prestaties! Hier zijn enkele voorbeelden.

Verwen jezelf met een XXL-hangmat

Fatboy®

Het model Headdemock Outdoor is groot genoeg om meerdere personen te huisvesten. Hij is rechtstreeks bevestigd aan een stevige steun die u ter beschikking wordt gesteld, zodat u hem kunt verplaatsen waar u maar wilt: balkon, terras, tuin in de schaduw van een boom in uw tuin... Deze luxueuze hangmat is waterdicht en ontworpen om UV-bestendig te zijn. stralen en gebouwd in duurzame materialen. Er zit ook een opberghoes bij om beschut de winter door te brengen!

Fatboy Hamac

Laat licht om je heen schijnen

Fatboy®

De Fatboy Edison the petit- collectie zal wonderen verrichten om al uw ruimtes, binnen en buiten, te verlichten. Het is de mobiele bedlamp die je hebt gemist, de romantische verlichting op je balkon of de praktische lamp op je bureau. Hij maakt gebruik van LED-technologie en heeft drie lichtintensiteiten. Deze warme Fatboy acculamp garandeert 6 tot 24 uur verlichting, waarna je hem eenvoudig oplaadt.
Laat u meeslepen door een buitengewone zitplaats

Het Fatboy Tsjonge-Jonge model biedt je een absoluut compromis tussen comfort en elegantie. Hij is perfect onder alle omstandigheden: hij is de ideale metgezel om te lezen, je favoriete serie te kijken of te zonnebaden in de zon. Met een aanbod van vier basiskleuren en negen stoffen met bijpassende patronen zijn de combinaties talrijk en zullen ze u zeker overtuigen.

Hoogwaardig tuinmeubilair Plust Collection® in Luik

Plust Collection®

Plust Collection® werd in 2007 opgericht door de Euro 3 Plast-fabriek die producten produceert en distribueert die bedoeld zijn voor tuincentra. Deze collectie wil fris en verrassend zijn met rauwe, gelakte of lichtgevende producten, geschikt voor privé en collectief gebruik, buiten of binnen . Ze zijn ontworpen door jonge ontwerpers die voorop lopen in hun kunst en zich ook zorgen maken over het milieu.
Meer weten over dit fantastische assortiment? Aarzel niet
om contact op te nemen met ons Luikse team !

Plust Collection meubles de jardin
bottom of page