top of page
phantom-amb_0X800_90.jpeg

Het genot van een spa bij u thuis

HET GELUK VAN EEN SPA IN HET COMFORT VAN THUIS

Wat is er fijner dan thuis te kunnen genieten van een jacuzzi ? Een spa is de ultieme wellnessfaciliteit die absolute ontspanning mogelijk maakt. Het transformeert uw buitenkant letterlijk in een privétuin van Eden en uw interieur in een luxe wellnessruimte .

Geen planningsbeperkingen of schaamte meer die gepaard gaan met massale bezoekersaantallen, uw spa staat tot uw beschikking wanneer u maar wilt, in volledige privacy . Zo profiteert u van de grootste gemoedsrust!

Wilt u een wereld van nieuwe zintuiglijke ervaringen ontdekken, uw levenscomfort verbeteren of een vriendelijk moment delen met uw dierbaren? Laat u verleiden door ons fantastische assortiment jacuzzi's.

DIMENSON EEN,
EEN HOGE-END MERK
VOOR EEN MOMENT VAN ECHT WELZIJN!

Bij L'Art du Spa Be Well Home geven we prioriteit aan kwaliteit voor al onze installaties. Uw welzijn is onze prioriteit en daarom werken wij samen met vertrouwde, toonaangevende merken.

 

Wij repareren alle merken spa's.

ligne
Dimension One Spas®
Amerikaanse vlag

Dimension One Spas® , opgericht in 1977 door Bob Hallam, is nooit gestopt met groeien en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten in de spa-industrie. Altijd op zoek naar innovatie, biedt het u originele en unieke producten.

De Dimension One-catalogus

Dimension One Spas®

Video presentatie

Nieuw assortiment design spa's!

Nieuwe design spa-modellen 

Design spa met overloop

Nieuwe collectie SWIMMING SPA 

Be Well home

Kom echte balneojacuzzi's (warmwatermassages) testen in onze privétestruimte.

In onze showroom van 400 m2 in Loncin kunt u onze verschillende spa's ontdekken, en waarom test u ze niet in de privétestruimte die speciaal voor dit gebruik is bedoeld. U zult overtuigd zijn van de voordelen van onze producten en overtuigd worden door hun ongelooflijke design. Wij beschikken altijd over een ruime voorraad zodat onze klanten zo snel mogelijk kunnen leveren.

De meeste spa's zijn aanpasbaar . U kunt de gewenste jets aanpassen en uw opties en accessoires kiezen.

Wij verzorgen zelf de after-sales service en eventuele reparaties die uw spa nodig heeft. Wij doen er alles aan om u onder alle omstandigheden snel en efficiënt te helpen!

Kom testen!

envelop

We hebben een privé-testruimte voor spa's en infraroodcabines (sauna's).

Vraag hier uw testmoment aan :

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page