top of page
Caldera spa

Verkoop van spa's, jacuzzi's Caldera

Caldera Spa logo
watkins-wellness-logo

EEN GROOT AANBOD SPA'S MET VEEL VOORDELEN

spa caldera

Hier zijn de 3 essentiële voordelen van het merk.

Zoutwaterbehandeling “Zoet Water”:

  • vereenvoudigd onderhoud

  • langer schoon water

  • zachtere huid

Hier zijn de 3 essentiële voordelen van het merk. Zoutwaterbehandeling “Fresh Water”:

  • vereenvoudigd onderhoud

  • langer schoon water

  • zachtere huid

Het merk Caldera® nodigt u uit om thuis de voordelen van de spa te proeven. Of u nu wilt genieten van een privé-ontspanningsruimte, weg van nieuwsgierige blikken, 24 uur per dag toegang tot het wellnesscentrum of uw gezondheid wilt verbeteren, de spa is voor u gemaakt. Caldera®-spa's zijn comfortabel, gemakkelijk te onderhouden en energiezuinig . Elk moment dat u in uw spa doorbrengt, verandert onmiddellijk in de ultieme ontspannende ervaring.

Caldera-spa

Hot Tub Circuit Therapie™

Ontworpen voor volledige lichaamsrestauratie

 Hot Tub Circuit Therapy™
Caldera spa-massage

Absoluut comfort

Comfort vormt de kern van de Caldera®-merkfilosofie en de fabrikant maakt er een erezaak van om uw welzijn te garanderen. De stoelen zijn ergonomisch, omhullend en ontlasten het lichaam. Hydrotherapiemassage ontspant de spieren en verlicht de spanning die zich dagelijks in het lichaam opbouwt.

Caldera-spa

Een gepolijst ontwerp

Het ontwerp van spa's is ontworpen om de zintuigen te stimuleren en een rustgevende sfeer te creëren . Aantrekkelijke kleuren, fraai vormgegeven stoelen, elegante verlichting, geïntegreerd audiosysteem om naar uw favoriete muziek te luisteren, splitterjets en hoofdsteunen, alles is ontworpen voor ontspanning.

Caldera-spa

Een energiezuinige spa

Caldera®-spa's zijn efficiënt en energiezuinig . Een echt voordeel voor de portemonnee. De op maat gemaakte hoezen beperken het afval en de componenten zijn gemaakt om lang mee te gaan.

1 million spa logo
Spa-gecertificeerd

Ongeëvenaarde kwaliteitsborging

Van montage tot kwaliteitscontrole, elke spa wordt zorgvuldig geïnspecteerd. U profiteert van een product dat voldoet aan de hoogste technische en constructienormen en van een ComfortGuard® beperkte garantie die een van de beste in de branche is.

fantasy-spas-logo

Spa's voor lodges: "Fantasy spa's": betaalbaar, draagbaar en energiezuinig.

Kies vandaag nog voor een Caldera®-spa en ervaar uitzonderlijk comfort en verfijnd design.

bottom of page